ЦРКВЕНА БЕСЕДА И МЕДИЈИ КАО СВЕДОЦИ САВРЕМЕНОГ ДРУШТВА - Маја, Маја (Наслеђе, 2021)
У раду се разматра однос цркве, одн. црквене беседе и медија у контексту праћења друштвених дешавања, детектовања друштвених проблема и могућег утицаја на друштво. Како би се предочиле промене у структури беседе, те њене функције, упоређене су беседе из 18. века са садашњим, које подразумевају и своју медијизовану форму. Поред тога што беседе и медији нуде сведочанства о друштвеном тренутку у ком настају, овај комплексни саоднос значи и међусобне утицаје и преструктуирања, те поновна вредновања не само онога чега су сведочанста, већ и себе самих као инструмената.