МЕЂУНАРОДНИ НАУЧНИ СКУП ИЗ ФРАНЦУСКЕ ЛИНГВИСТИКЕ И ДИДАКТИКЕ EXPRESSION DE L’ESPACE ET DU TEMPS EN FRANÇAIS: QUELLES FORMES POUR QUELS SENS? Београд, 23–26. март 2011. - Јовановић, Вера (Наслеђе, 2012)
-