ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ РАЗБИО ОГЛЕДАЛО (ИСТИНА И КУЛТУРА) - Петровић, Александар Ж. (Наслеђе, 2009)
У раду се разматра теорија истине Харолда Пинтера и указује на неке њене практичне последице за британску и српску културу.