КУРИКУЛУМ КВАЛИТЕТНЕ ШКОЛЕ - Стојановић, Тамара (Наслеђе, 2010)
У овом раду аутор разматра курикулум квалитетне школе. Рад је део пројекта аутора под насловом „Школа – темељна знања о прошлости, актуелним проблемима и перспективама развоја“, који је рађен у периоду 2005-2009. године.