О СЕИЗМОГРАФИМА СТВАРНОСТИ И ПОДВИЖНИЧКОМ ЧИТАЊУ : Душан Иванић: Књижевна периодика српског реализма, Институт за књижевност и уметност, Београд, Матица српска, Нови Сад, 2008 - Вукићевић, Драгана (Наслеђе, 2010)
-