СРПСКО-НЕМАЧКИ ЈЕЗИЧКИ КОНТАКТИ СА ОСВРТОМ НА ИСТРАЖЕНОСТ ЈЕЗИКА СРБА У НЕМАЧКОЈ ДАНАС - Вулетић, Јулијана (Наслеђе, 2013)
Будући да не постоји јединствена библиографија стручних и научних радова који се баве језиком српских радних миграната у Немачкој, овај рад представља покушај да се у оквиру изучавања немачко–српских језичких контаката прикаже досадашња истраженост српског дијаспоралног језика у Немачкој, као и да се укаже на потребе и могућности даљих истраживања.