ОД МЕТОДОЛОГИЈЕ КОНТРАСТИВНИХ ПРОУЧАВАЊА АКАДЕМСКОГ ДИСКУРСА ДО АКАДЕМСКЕ ПИСМЕНОСТИ: Савка Благојевић. О енглеском и српском академском дискурсу. Ниш: Филозофски факултет, 2012. - Јосијевић, Јелена; Видановић, Неда (Наслеђе, 2014)
-