LEGAMI LETTERARI E CULTURALI SERBO-ITALIANI DAL XVIII AL XX SECOLO: Željko Đurić. Srpsko-italijanske književne i kulturne veze od XVIII do XX veka. Beograd: Filološki fakultet Univerziteta, 2012. - Stanojević, Ana (Наслеђе, 2014)
-